Vi overvinner alt. Også pandemier.

Korona-smitte betyr ikke at vi skal slutte å trene. Vi skal bare trene annerledes.

Siden midten av mars har det vært strenge restriksjoner på det norske samfunnet, også innenfor idretten. I Arendal Triathlon betød det at svømmehallene ble stengt og at det ble vanskeligere å trene i grupper, både på sykkel og med løpesko.

Heldigvis er vi oppegående, og vi synes det er litt stas å måtte tenke annerledes. Vi skal jo uansett ikke vinne OL, vi skal bare holde oss i form.

I løpet av våren har stadig flere testet ut Zwift, som er et flott program for deg som har sykkelrulle. Her kan du sykle sammen med andre medlemmer i klubben, pluss tusenvis av andre likesinnede verden over.

Zwift kan også brukes til å løpe sammen med andre. Med en liten "pod" klipset på løpeskoa, og en tredemølle, så kan du enkelt løpe deg en tur i Central Park eller London. Fortsatt sammen med andre.

Vi har også hatt "virtuelle" løpekonkurranser på blant annet friidrettsbanen Lunderød. Klubbens medlemmer har løpt 3.000 meter og oppført resultatet på klubbens Facebook-side, noe som har ført til en ganske så lang adelskalender.

Poenget er at smeltevann alltid finner veien fram. Det skal mer enn en pandemi til for å stanse oss. Det er som vi sier når vi konkurrerer:

"Jeg stopper ikke når jeg er sliten. Jeg stopper når jeg er i mål."

Vil du holde følge med oss?

Vi leverer hjem til deg, så du slipper å gå ut av huset

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.