Trening for barn og unge

Er du 10-15 år og vil bli bedre til å svømme? Nå har vi egne treninger i basseng for barn og unge.

Triatlon består av tre grener - svømme, sykler og løpe - og passer for deg som liker å trene variert.

Nå har vi egne treninger i basseng for deg mellom 10-15 år. Vi starter opp etter høstferien (uke 41) og treningene fram til jul er dette helt gratis. Det eneste du trenger å stille med, er badetøy og svømmebriller. (Vi bruker ikke våtdrakt i basseng, bare utendørs!)

Treningene foregår i Stinta svømmehall, som er det største bassenget i Arendal. Bassenget er 25 meter langt, og det er både grunt og dypt. Her har vi en egen instruktør som er utdannet trener, som kan livredning og som er flink til å lære bort, enten du er nybegynner eller erfaren. Det viktigste er at du føler deg trygg, og at du har lyst til å bli bedre til å svømme.

Svømmetreningene våre for barn og unge er hver onsdag, mellom klokka 17 og 20. Vi setter opp tre partier, og hvert parti trener én time hver. Da blir det tid til øving på grunnleggende teknikk, kondisjon og svømmeferdigheter.

NB: Det er bare 10 plasser på hvert parti. Og vi er derfor avhengig av at du melder dere på i forkant. Påmelding skjer via mailen vår (arendaltriathlon(a)gmail.com). Husk å skrive i mailen hvilket parti du ønsker å delta på:

* Kl. 17-18 (nybegynner)

* Kl. 18-19 (svømmer helt greit)

* Kl. 19.-20 (flink)

Vi starter opp med fellestreningene våre onsdag 13. oktober, og du vil få beskjed innen 11. oktober om du har fått plass på partiet.

Senere vil vi også tilby løpetreninger og sykkeltreninger for barn og unge. Og til sommeren er det Hove Tri. Om du har lyst til å være med på dette også, er det veldig hyggelig. Men det er helt greit om du bare har lyst til å være med på svømmetreningene våre.

Velkommen!

Vil du holde følge med oss?

Vi leverer hjem til deg, så du slipper å gå ut av huset

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.