Sommeren er på hell

Nå trekker vi (snart) innendørs.

Sommeren er en vidunderlig tid på året, hvor vi kan trene mye utendørs. Her på Sørlandet ligger alt til rette. Innover i landet er det flotte sykkel-løyper, stiene i skogen gir mange muligheter til å løpe på kryss og tvers, og selvfølgelig lar vi oss friste til å svømme både i tjern, elver og i havet.

Sensommeren ble ekstra varm. Og da vi arrangerte swimrun i Stølsviga i slutten av august, var det over 19 grader i vannet. (Noe som var betydelig varmere enn da vi svømte rundt Merdø i sommer, sammen med NRK.)

Men alt har en ende, sies det. Og nå nærmer det seg mer trening innendørs. I forrige uke begynte vi i hvert fall med organiserte fellestreninger i svømmehallen på Stinta. Vi justerer litt på opplegget utover høsten, men foreløpig har vi bassengtreninger med instruktør mandag og onsdag. Oppmøte er noen minutter før, men mandag er vi klare på bassengkanten kl 2015, og onsdagene er vi klare kl 20.

Vi har også organiserte løpetreninger på Lunderød stadion, hver tirsdag kl. 18. Da satser vi på intervaller. Også her sammen med trener.

Arendal Triathlon er en mosjonistklubb, og alle våre treninger tilpasses derfor de ulike nivåene. Det sørger vår  dedikerte trener, Vetle Myhre, for.

Er du nysgjerrig, er det bare å møte opp. Så kan du se om dette er noe for deg.

Hvis du ønsker å melde deg inn i klubben, er det heller ikke all verdens dyrt. Årsmedlemskapet koster 300 kr for voksne, og vi har ingen treningsavgifter som kommer i tillegg. Innmelding foregår via norsk idretts eget medlemssystem, Min idrett. Registrer deg og søk opp Arendal Triathlon, så er du godt igang.

Vil du holde følge med oss?

Vi leverer hjem til deg, så du slipper å gå ut av huset

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.