Klart for sommerskolen

Nå er det straks "Mestringens mester", og vi gleder oss til å ta imot 350 barn og unge fra Arendal i uke 26, 27 og 32.

Sommerskolen er et gratistilbud fra Arendal kommune. I løpet av uke 26, 27 og 32 skal barn og unge i byen få prøve seg på en rekke aktiviteter.

Arendal Triathlon og Stinta SFO står som vertskap for "Mestringens mester", og sammen med oss skal 350 barn og unge i alderen 7 - 12 år bli utfordret. Og det har tydeligvis falt i smak. Da påmeldinga  åpnet i begynnelsen av mai, ble alle plassene revet bort på mindre enn en time.

For oss er variasjon og mestring viktige verdier. Slik skal det også være under "Mestringens mester". Her skal barna få oppleve en rekke ulike aktiviteter, som utfordrer både kropp og sinn. Her blir det både trim og hjernetrim!

INSTRUKTØRENE:

"Mestringens mester" har base på Stinta SFO (Stinteveien 4, 4836 Arendal). Her skal barna leveres og hentes. Og her vil de bli møtt av våre instruktører. Til sammen har vi over 30 instruktører, med politiattest og som er godt vant med barn og idrett. Mange av dem er utdannet barne- og ungdomsarbeidere, andre er elever ved idrettslinja ved Sam Eyde videregående skole.

AKTIVITETENE:

"Mestringens mester" har delt aktivitetene opp i fem emner:

* Villmark (Åsbieskogen)

* Hjernetrim (brettspill, Vitensenteret)

* Koordinasjon (frisbeegolf, hinderløype)

* Utholdenhet (løp, sykkel)

* Ball (håndball, kanonball, fotball)

Alle barna skal gjennom alle aktivitetene.

PROGRAM:

Kl. 0900 - 0915: Oppmøte og registrering

Kl. 0915 - 1130: Aktivitet 1

Kl. 1130 - 1230: Lunsj. (Pga. smittevern MÅ alle barn ha med egen niste!)

Kl. 1230 - 1430: Aktivitet 2

Kl. 1430 - 1500: Avslutning

UTSTYR:

Barna trenger IKKE å ta med seg eget idrettsutstyr. Det viktigste er at de kler seg etter været og at de har klær som kan bli svette i og som tåler å bli skitne.

Ta med  niste alle dagene! (Vi har ikke anledning til å varme opp mat.) Hvis det blir ekstra varmt, må barna gjerne ta med seg en egen drikkeflaske.

Ta gjerne med en liten sekk, og et eventuelt skift hvis det er fare for regn. Husk å merke klær, nistebokser og annet med navn og telefonnummer!

Og - husk å smøre barnet inn med solkrem!

SMITTEVERN OG SKADER:

Barna blir delt i grupper når de ankommer sommerskolen. Gjennom hele uka vil de være i den samme gruppa. Dette gjør vi av praktiske grunner, men også av hensyn til smittevern.

Videre er det viktig at dere ikke sender barna til oss hvis de er syke.

Utover dette kommer vi langt med sunn fornuft og god hygiene!

Uhell kan skje. Alle instruktørene vil ha tilgang til enkelt førstehjelpsutstyr. I tillegg vil to helsesykepleiere fra Arendal helsestasjon følge Mestringens mester, og kunne bistå ved eventuelle skader.

KOMMUNIKASJON:

Når sommerskolen pågår (uke 26, 27 og 32), er det mulig å få tak i oss på telefon 948 39 499.

Øvrige henvendelser rettes til arendaltriathlon@gmail.com

VIKTIG:

Arendal Triathlon og Stinta SFO ønsker å understreke at dette er en sommerskole. Med vekt på sommer!  løpet av uka skal barna først og fremst oppleve masse lek og glede!

Her er noen av våre instruktører - klare å lede og glede! I I bakgrunnen ser dere Stinta SFO, som er oppmøtepunkt og vår base gjennom hele uka.
Vil du holde følge med oss?

Vi leverer hjem til deg, så du slipper å gå ut av huset

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.