Å trene sammen er godt for både motivasjonen og prestasjonen.

Triatlon er (i stor grad) en individuell idrett. Men det betyr ikke at vi ikke liker å trene og konkurrere sammen.

Gjennom hele året legger vi til rette for at klubbens medlemmer skal finne hverandre. Vi har i mange år hatt en årlig treningstur til Sæby i Danmark. Og vi har deltatt på en rekke konkurranser i inn- og utland.

Men det viktigste fellesskapet, det skjer hjemme i Arendal. Det er her vi har de mange treningshverdagene. Og det er, som kjent, hverdager det er flest av.

Den møteplassen vi treffes som oftest, er svømmehallen på Stinta, som ligger i Arendal sentrum. Her har vi svømmetider fra september til et godt stykke ut i juni. Vi har fellestreninger tre ganger i uka (mandag, onsdag og torsdag), i tillegg til at vi har anledning til å svømme på lørdager.

Vi benytter oss også av svømmehallen Frolandia, spesielt når vi har "treningsleirer". Frolandia ligger cirka 15 minutter med bil fra Arendal sentrum.

En annen gjenganger er yoga-timene våre. Mange synes det er en litt "underlig" aktivitet. Men disse timene, hver lørdag formiddag fra oktober til mars, er veldig populære. På Arendal Yogastudio (i Arendal sentrum) blir vi veiledet av en dyktig og erfaren yoga-instruktør. Her er det god behandling av "slitne og stive" muskler, i tillegg til at vi lærer ulike måter å koble av på. Etter yogaen samles vi gjerne på kafe.

Løping foregår som regel i skogen eller på bane. På søndagene inviteres det til langturer på ulike steder i Arendal og omegn. Da løper vi turer i skravletempo, fra 12-15 km og opp til tre-fire mil. Sted og opplegg annonseres på klubbens side for medlemmer på Facebook.

Sykling arrangeres som oftest i mindre grupper. Da får alle dekket sine behov. Noen ønsker å kjøre harde sessions på Løddesølsletta i tempostyret, mens andre koser seg med langtur til kake og kaffe i Lillesand.

Når vi svømmer utendørs, som regel fra midten av mai til september, er Sørsvann (på Stoa) der vi svømmer som oftest. Sørsvann er et en liten innsjø. (Å svømme rundt er cirka 1500 meter.) Og her er det fritt for båter.

Men vi svømmer andre steder også, som Rånakanalen og, ikke minst, i havet. Arendal har mange flotte badesteder og en nydelig skjærgård.

NB: Husk å svømme sammen med noen, både fordi det er sosialt og fordi det øker sikkerheten.

Vil du holde følge med oss?

Vi leverer hjem til deg, så du slipper å gå ut av huset

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.